Akvarell – Restaurering – Kurser

Det finns människor som får hela livet att bli ett blommande äventyr – konstnären Irina Novokrescionova är en av dom…

Jag älskar vatten. Vatten är mitt liv, min glädje och inspiration. Jag är född vid havet, bott och bor vid havet och målar i akvarell. Jag är konstnär och jag tog min examen i S:t Petersburgs Konstakademi år 1987.

Mina utställningar har ”korsat” havet många gånger: från Sverige till Ryssland, Tyskland, Frankrike, Norge, Holland och andra länder. I Kina finns en av mina målningar utgiven som frimärke. Jag tycker om att dela min kärlek till akvarellmålning med mina elever på de kurserna som jag håller i Karlskrona och i ljuvliga Kristianopel.

Konsten

En ögonblicksbild – ateljén

Akvarell-kurserna

Helgkurs, sommarkurs, specialskräddad kurs… Frihet att välja!

  • Våren 2021. Karlskrona. Söndagar.
  • Augusti 2021. Endagars- och skräddarsydda kurser i det vackraste av Blekinge, Kristianopel.

Restaurering

Med utbildning i St Petersburg besitter Irina en kompetens utöver det vanliga vad beträffar restaureringarna i offentlig och privat miljö.

Kontakt

Irina Novokrescionova

https://www.facebook.com/irinatheart

Tel: 070 – 850 25 68

irinanis@hotmail.com