Turridning – Ridläger – Avel

Väbylunds Islandshästar, Blekinge. På väg hem från betet.

Väbylunds Islandshästar bygger just nu om ordinarie hemsida och under tiden hittar ni information om turridning, ridläger och avel här.

Tänk på att boka er turridning i tid. Väbylunds gård är ett företag med flera olika fokusområden vilket innebär att vi inte alltid kan svara eller ringa tillbaka direkt. Vi ber om förståelse för det.
Kontaktuppgifter för bokning hittar ni längst ner på sidan. Välkomna!

Turridning 2021

Turridning på trygga och välutbildade hästar. Över äng, genom skog, intill hav i ett av Blekinges vackraste områden mellan Karlshamn och Ronneby.

  • Två timmar inklusive fika vid havet, 650 sek/ person.
  • 4 timmar inklusive lunch vid havet, 1450 sek/person.

Bokning: se avsnittet “Kontakt”.

Ridläger sommaren 2021.

Vi erbjuder ett ridläger för barn och unga i familjär miljö i närheten av havet i Blekinge. Lägerdagarna inleds vanligtvis med lektion på förmiddagen och därefter ute-ritt på eftermiddagen. Varje elev har en häst som sin egen under ridläger-veckan. Vårt mål är att erbjuda en god grundutbildning med praktiska och teoretiska inslag, men samtidigt också ett fantastisk sommarlovsminne!

Datum: 28 juni – 4 juli 2021

Pris: 6 300 sek, inklusive boende/mat.

Avel/ Hingstar: Kongur från Väbylund

Betäckning 2021: start 5 juli.

Mer info på väg…

Kontakt

Väbylunds Islandshästar drivs av Jonas Jóhannesson, med mer än fyra decenniers erfarenhet av islandshästar. Avel, tävling, turridning, utbildning, läger… Och en av dom första som, tillsammans med pappan Einar Jóhannesson, importerade islandshästar till Sverige!

Tel: 0733 803 724

Adress: Väbylunds Islandshästar, Väbyvägen 36, 372 63 Bräkne-Hoby

Mail: info@vabylund.se

FB: http://www.facebook.com/vabylund